Våra rum

Maude’s Hotel Enskede

Våra rum

Maude’s Hotel Enskede

Maude har lagt ned mycket tanke, arbete och tid på att skapa en modern, personlig och ombonad atmosfär i rummen. Skickliga hantverkare har utformat sänggavlarna och skrivborden efter Maudes ritningar.

Det finns 4 olika typer av rum och alla är rökfria. Vi har även handikappvänliga rum.

I rumspriset ingår Internetuppkoppling.

ENKELRUM

Nyrenoverat mysigt rum med en 110 cm bred, skön säng av hög kvalitet, LCD-TV och ett rejält skrivbord att arbeta vid. Badrummet har hårfön och värmeslingor i golvet. Några av rummen ligger på sutterängplan med mindre fönst

Maude’s Hotel Enskede

RUM MED EN DUBBELSÄNG

Nyrenoverat större rum för två personer med en dubbelsäng 180cm bred, skön säng av hög kvalitet. Det finns det LCD-TV, ett rejält skrivbord att arbeta vid och en garderob. Badrummet har hårfön och värmeslingor i golvet.

DUBBELRUM 2 SEPARATA SÄNGAR

Nyrenoverat större rum med 2 separata sängar, 2 x 90 cm, av hög kvalitet och mycket god sovkomfort. Det finns även LCD-TV på rummet och ett rejält skrivbord att arbeta vid samt en garderob. Badrummet har hårfön och värmeslingor i golvet.

SUPERIOR DUBBELRUM MED UTSIKT

Våra rum med utsikt över villa trädgårdarna. Nyrenoverade rum med två sköna sängar, 2 x 90 cm, som sitter ihop eller står isär. Sängarna är av hög kvalitet och mycket god sovkomfort. Det finns även ett rejält skrivbord att arbeta vid, en garderob och LCD-TV i rummet. Badrummet har hårfön och värmeslingor i golven.