SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation
Hannah Bohm

Hannah Bohm

Hotellchef

Hannah har arbetat tillsammans med mig sedan 1999. Hon är en eldsjäl som har satt sin prägel på hotellen. Alltid ett vänligt ord och ett leende även när det är som stressigast. Hon får vem som helst att känna sig utvald och välkommen.

 

Åsa Lagergren

Åsa Lagergren

Marknads- och försäljningschef

Åsa är Marknads- och försäljningschef och specialiserad på Omni channels, E-commerce och Revenue Management. Hon är även mycket engagerad i värderings- och hållbarhetsfrågor.

Anna

Anna

Personal

Anna är en virvelvind från Helsingborg som kom till oss via Mallorca där hon bodde och jobbade i många år. Anna har sin bas i Enskede, men hoppar även in på hotellen i Solna titt som tätt.   

Camilla

Camilla

Personal

Camilla sköter om Hotel by Maude tillsammans med Michaela, men hon hoppar även in på de andra hotellen. Hon är en riktig pärla som fix det mesta.

Hanan

Hanan

Personal

Hanan är en vår morgonpigga solstråle i Solna! Hon ser till at alla får i sig en ordentlig frukost och har stenkoll på vem som gillar vad.

Henriette

Henriette

Personal

Henriett började hos mig i januari 2010 på Maude's Hotel Solna. Med sitt lugna och trygga sätt skapar hon en härlig stämming för både medarbetare och gäster. Hon är en klippa som alltid ställer upp och ni kan med jämna mellanrum se henne gästspela på våra andra hotell.

Hanna

Hanna

Personal

Hanna träffar ni oftast på helger då hon studerar till vardags. Hon är dessutom Solnabo, så av Hanna kan man få riktigt bra tips om närområdet.  

Jeniffer

Jeniffer

Personal

Morgonpigga Jeniffer träffar ni oftst under frukosten på Hotel by Maude, men hon gästspelar även på de andra hotellen.