SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation
Hannah Bohm

Hannah Bohm

Hotellchef

Hannah har arbetat tillsammans med mig sedan 1999. Hon är en eldsjäl som har satt sin prägel på hotellen. Alltid ett vänligt ord och ett leende även när det är som stressigast. Hon får vem som helst att känna sig utvald och välkommen.

 

Åsa Lagergren

Åsa Lagergren

Marknads- och försäljningschef

Åsa är Marknads- och försäljningschef och specialiserad på Omni channels, E-commerce och Revenue Management. Hon är även mycket engagerad i värderings- och hållbarhetsfrågor.

Anna

Anna

Personal

Anna är en virvelvind från Helsingborg som kom till oss via Mallorca där hon bodde och jobbade i många år. Anna har sin bas i Enskede, men hoppar även in på hotellen i Solna titt som tätt.   

Annica

Annica

Personal

Annica är en riktigt härlig tjej som är en klippa. Hon och Anna ser till att Enskede är tipp topp. Annica har stor koll på Stockholm och kan ge riktigt bra tips på saker att göra i vår vackra huvudstad.

Kellen

Kellen

Personal

Kellen är vår fantastiska frukostvärdinna i Enskede. Omtänksam, glad och hjälpsam. En fantastisk kollega helt enkelt!

Henriette

Henriette

Personal

Henriett började hos mig i januari 2010 på Maude's Hotel Solna. Med sitt lugna och trygga sätt skapar hon en härlig stämming för både medarbetare och gäster. Hon är en klippa som alltid ställer upp och ni kan med jämna mellanrum se henne gästspela på våra andra hotell.

Elin

Elin

Personal

Elin är härlig och glad frukostpingla. Hon bor dessutom ett stenkast från hotellet så hon har koll på närområdet.    

Anna-Karin

Anna-Karin

Personal

Anna-Karins omtänksamma sätt och glada sinne smittar lätt av sig. Hon är en toppen tjej som har mycket nära till skratt.

   

Jeniffer

Jeniffer

Personal

Morgonpigga Jeniffer träffar ni oftst under frukosten på Hotel by Maude, men hon gästspelar även på de andra hotellen.